Uw tweede huis in de Veluwse bossen, bij ons is dat mogelijk!

Camping De Vossenberg heeft mooie heeft ruime kavels voor uw chalet of waar wenselijk een nieuw te bouwen bungalow beschikbaar! Wat dacht u van een plek aan de rand van het park, waar u zo het bos inkijkt? De eekhoorns en konijntjes huppelen vrij door uw eigen tuin…

Op ons bosrijk gelegen park is het mogelijk uw eigen nieuwe chalet of een bestaand chalet (max. 5 jaar oud) op een van de kavels te laten plaatsen. Alle kavels worden aangesloten op elektra, water, riool, cai en kunnen eventueel worden aangesloten op propaangas. U bent helemaal vrij in uw keuze van uw chaletbouwer c.q. -dealer, wij kunnen u adviseren in de keuze en beschikken over mooie extra voordelen die wij voor u hebben gemaakt met een aantal chaletbouwers en -dealers in de regio.

 

 

De huurprijs van de chaletkavel is afhankelijk van de oppervlakte, huurprijzen vanaf ca. € 1500,- per seizoen c.q. jaar. Camping De Vossenberg kan, waar wenselijk, de verhuur van uw chalet verzorgen. Hiermee kunt u op de investering van uw chalet nog een aardig rendement terug verdienen.

 

Op een ander gedeelte van ons park zijn er nog 4 ruime bosrijk gelegen kavels beschikbaar waarop uw eigen nieuw te bouwen (4- of 6-persoons) recreatiewoning kan realiseren! De bungalows worden gebouwd op een ruime (pacht)kavel van c.a. 300 m2 met een groot terras en 1 eigen parkeerplaats. Ons park is 365 dagen per jaar open voor recreatie doeleinden.

Interesse? Wij maken graag persoonlijk een afspraak met u!

 

 

 

 

Boek direct
Camping de Vossenberg Nunspeet